Kadinlar Göz Nuru Ile Üretiyor

Tepebasi Belediyesi’nin yerel üretime ve kadinlara verdigi destekler dogrultusunda hizmete sunulan Kadin Üretici Ürün Satis Noktasi hizmete devam ediyor. Satis noktasi ile kadinlarin göz nuru ile ürettigi el isi ürünler de begeniye sunuluyor.

Kadinlar Göz Nuru Ile Üretiyor
Tepebasi Belediyesi, hayata geçirdigi proje ve çalismalar ile üretici kadinlarin emegine sahip çikmayi sürdürüyor. Temmuz 2019’da hizmete baslayan ve kent halki tarafindan çok sevilen Kadin Üretici Ürün Satis Noktasi haftada üç gün olmak üzere Özdilek Sanat Merkezi, Batikent Belde Evi ve Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde hizmet veriyor. Kirsal mahalle sakini üretici kadinlar, kurulan tezgâhlarda ürettikleri dogal ürünleri kent halkinin begenisine sunuyor. Öte yandan Nisan 2021’den itibaren, kadinlarin göz nuru ile ürettigi el isi ürünler de vatandaslarin begenisine sunuluyor.

Haftanin 2 günü satisa çikiyor

Üretici kadinlarin elinden çikan bebek giysileri, patik, hirka, bere, atki, dantel, sabunluk lif, masa örtüsü, paspas, örme oyuncak ve dekorasyon amaçli mefrusat ürünleri vatandaslardan ilgi görüyor. Kirsal mahalle sakini üretici kadinlar, çarsamba günleri Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde, pazar günleri ise Batikent Belde Evi bahçesinde el emegi göz nuru el isi ürünlerini sergiliyor.

Hijyen, sosyal mesafe, maske kullanimi gibi pandemi tedbirleri esliginde hizmet veren Kadin Üretici Ürün Satis Noktasi’ni ziyaret eden Eskisehirliler de Tepebasi Belediyesi’ne tesekkürlerini iletiyor.
Kaynak: İHA