DEVA Partisi Genel Baskan Yardimcisi Aydemir Gaziantep'te

DEVA Partisi Genel Baskan Yardimcisi Bilal Aydemir, Gaziantep'te çesitli temaslarda bulundu.



Partiden yapilan yazili açiklamaya göre, bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Aydemir, il baskanligindan kentte yapilan çalismalarla ilgili bilgi aldi.

Partisinin Gaziantep'teki çalismalarindan duydugu memnuniyeti dile getiren Aydemir, seçim olmadan haftanin üç günü yapilan saha çalismalariyla halkin ve esnafin yaninda olduklarini belirtti.

Gaziantep sanayicisinin yasadigi zorluklarin farkinda olduklarini belirten Aydemir, "Küresel bir sorun haline gelen konteynir sorunuyla ilgili çözümlerimizi hazirliyoruz. Ülkemize döviz kazandiran Gaziantep sanayicileri için güçlü bir lojistik agin olusturulmasi ihtiyaci ortaya çikmistir. Diger yandan Gaziantep'te demiryolu agini genisleterek, liman kentlerine ulasimi saglayacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

DEVA Partisi olarak sektörel politikalarda verimlilik artisi ve ileri teknoloji kullanimi yoluyla sanayinin küresel rekabet gücünü artirmayi hedeflediklerini ifade eden Aydemir, sunlari kaydetti:

"Gaziantep'te gida, hali, tekstil, makine ve tarimsal sanayiye dayali isletmelerin ihracat odakli küresel rekabet güçlerini artiracagiz. Ihracatta ileri teknoloji kullanimini ve yüksek katma degerli ürünleri tesvik edici politikalarda Gaziantep için özel çalismalar yapacagiz. Bu sehrin ekonomik dinamiklerini daha güçlü harekete geçirecek her türlü çalismayi yapacagimizi belirtmek istiyorum."

Kaynak: AA