Dalginligin Bu Kadari 'Pes' Dedirtti

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanlik alanda kusburnu toplamaya giden kadin, beraberinde götürdügü 3 yasindaki oglunu dalginligi sebebi ile kaybetti. Yolda yürürken vatandaslar tarafindan bulunan çocuk, jandarma ekipleri tarafindan annesine teslim edildi.

Dalginligin Bu Kadari 'Pes' Dedirtti


Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Cide ilçesinde yasayan H.B. isimli kadin, 3 yasindaki oglu A.B.’yi de yanina alarak kusburnu toplamak için ormanlik alana gitti. Cide-Bartin karayolu üzerinde kusburnu toplayan H.B., dalginlikla 3 yasindaki oglunu biraktigi yerde unutarak, bölgeden uzaklasti. Annesini kaybedin A.B., Cide-Bartin karayolu Abdülkadir köyü mevkiinde yürürken bir vatandas tarafindan bulundu. Vatanda, kayboldugunu düsündügü çocugu, yanina alarak Cide Ilçe Jandarma Komutanligina gitti. Vatandastan teslim alinan çocuk, saglik kontrolleri için Cide Devlet Hastanesine götürüldü. Yapilan saglik kontrollerinin ardindan küçük çocugun ailesi tespit edildi.

Korkmasi sebebi ile konusmakta zorluk çeken 3 yasindaki A.B.’ye, jandarma personeli hediyeler alip jandarma aracina bindirerek eglendirmeye çalistirdi. Jandarma ekipleri, yemek yedirdikleri küçük çocukla oyun oynadi. Daha sonra ekiplerin haber verdigi A.B.’nin annesi H.B., Cide Ilçe Jandarma Komutanligina geldi. A.B., annesi H.B.’ye teslim edildi.

Anne H.B., kusburnu topladigi sirada çocugunu kaybettigini belirterek, jandarma personeline tesekkür etti.
Kaynak: İHA