Bebek'te Teknede Silahli Kavga

Bebek’te tekne turuna çikmak isteyen DJ Baran T. ve iki arkadasi, ücreti fazla bulunca tekne sahibini önce darbetti ardindan da silahla yaraladi. Besiktas Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalanan 3 süpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bebek'te Teknede Silahli Kavga
Olay, geçtigimiz hafta Pazartesi günü saat 03.30 siralarinda Besiktas Bebek Cevdet Pasa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde arkadaslari Ömer T. ve Oguzhan A. ile birlikte tekneye gelen DJ Baran T. lakapli Yusuf T., bogaz turuna çikmak istedi. Ancak T. ve arkadaslari kisi basi alinan ücreti fazla buldu. Bunun üzerine T. ve arkadaslari ile tekne sahibi Ömer B. arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine çikan kavgada T. ve arkadaslari, B.’yi önce darbetti ardindan da silahla vurarak yaraladi. Olayin ardindan DJ T. ve arkadaslari kaçarken, yaralanan Ömer B. ise ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

GIRIS ÜCRETINI FAZLA BULUNCA DÖVÜP VURMUSLAR

Kaçan sahislarin yakalanmasi için Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, çalisma baslatti. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, süphelilerin önce eskallerini ardindan da kimliklerini tespit etti. Yapilan çalismalar sonucunda Ömer B.’yi silahla yaralayan süphelinin Ömer T. oldugu belirlendi. Devam eden çalismalarda Ömer T., DJ Baran T. ve Oguzhan A. olayda kullanilan silahla birlikte önceki gün ögle saatlerinde kiskivrak yakalandi.

BESIKTAS POLISI SALDIRGANI KISKIVRAK YAKALADI

Gözaltina alinan 3 süphelinin ifadesinin alinmasi ve sorgularinin tamamlanmasinin ardindan “kasten yaralama” ve “atesli silahlar kanununa muhalefet” suçundan adli islemleri yapildi. Islemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen süphelilerden Ömer T. “kasten yaralama” tutuklanarak cezaevine gönderilirken, DJ olan Yusuf T. ve Oguzhan A. adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

Öte yandan silahli kavga aninda yasanan kosusturma kameralara yansidi. Kameralara yansiyan görüntülerde iki kisinin tekneye baktigi bir süre sonra ise araçtan inen sahislarin tekneye dogru kostuklari görülüyor.

(Dogan Can Cesur/IHA)
Kaynak: İHA