Yatagan Belediyesi Ilk Yagmurda Sinifta Kaldi

Yatagan’da aylardir yapilmayan yollari ve Yatagan Belediyesi’nin vurdum duymazligi nedeniyle tozla mücadele eden ilçe halkinin bu defa çamur ve su baskinlari ile basi derde girdi. Ilk yagmurda sinifta kalan Yatagan Belediyesi’nin gerekli önlemleri almamasi nedeniyle ilçede pek çok vatandas ev ve is yerinin sular altinda kalmamasi için yagmur nöbeti tuttuklarini belirtti.

Yatagan Belediyesi Ilk Yagmurda Sinifta Kaldi
Yatagan’da bugün ögle saatlerinde baslayan ve etkisini arttirarak devam eden saganak yagista çogu is yerine ve evlere su basti. Vatandaslar belediyenin gerekli önlemleri almadigini belirterek tepki gösterdi.

Inönü Bulvari’nda bulunan bir büfenin giris katinda rögarin tikanmasi sonucu su baskini yasandi. Belediye ekipleri bölgede vidanjör yardimiyla su tahliyesine basladi.

Vatandaslar ve isyeri sahibi geç müdahale edildigini söyleyerek ekiplere tepki gösterdi.

Dükkanina su basan bazi is yeri sahibi vatandaslar tüm esyalarinin zarar gördügünü belirterek "Yagmur daha basladiginda durum belliydi, su gideri tasti. Belediyeyi çok aradik en sonunda geldi. Sonuçta sular geri gelmisti ve is yerimizin içine kadar girdi. Buranin alt yapisi düzeltildi diye biliyorduk, ama öyle olmamis. Bilgisayarimiz, barkod sistemimiz, dolaplarimiz bozuldu. Yagmur durana kadar dükkanimdan nöbet tutmak zorunda kaldim. Bu maddi manevi hasarin sorumlusu kim simdi. Ne yapacagimi bilmiyorum" diyerek Yatagan Belediyesi’ne tepki gösterdi.
Kaynak: İHA