Kafe Meram Festivalde Ilgi Gördü

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediyesi bünyesinde, 9 farkli noktada faaliyet gösteren Kafe Meram, Konya’da ilk defa düzenlenen Kahve Çikolata Festivali’nde stant açti. Kafe Meram standi ziyaretçilerden ilgi gördü.

Kafe Meram Festivalde Ilgi Gördü
Meram Belediyesi’nin 9 farkli subesiyle sehrin sosyal yasamina kazandirdigi Kafe Meram vatandaslardan yogun ilgi görmeye devam ediyor. Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen festivalde, Kafe Meram standi da yer aldi. Stantta Meram’in gözde bölgelerindeki Kafe Meramlar tanitilirken, lezzetler vatandaslarin begenisine sunuldu. Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ile birlikte Cuma günü açilisi gerçeklestirilen festivaldeki stantlari gezdi. Baskan Kavus ve Baskan Kilca, festival için alanda bulunan firmalari ziyaret ederek vatandaslarla sohbet etti.

“Kafe Meramlar hemsehrilerimizden teveccüh görüyor”

Renkli anlara sahne olan festival hakkinda konusan Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, “Meram’da yeni insaa edilenlerin yani sira eskimeye yüz tutan, yipranmis alanlarimizi da revize ederek Kafe Meram olarak yeniden hizmete açtik. Su ana kadar 9 sube ile tesislerimiz hizmet veriyor. Göreve geldigimiz günden bu yana sehrimizin hizmetine sundugumuz Kafe Meramlar, çok sükür hemsehrilerimizden büyük teveccüh gördü. Festivalde de arkadaslarimiz Meram Belediyemizin istiraki olan kafelerimizin tanitimini gerçeklestiriyor. Bir taraftan da lezzetli ürünlerini buraya gelen hemsehrilerimize sunuyorlar. Hijyenik tesislerimizde uygun fiyatla kaliteli ürünleri denemek için tüm hemsehrilerimizi Kafe Meramlara bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA