Malatya TSO'dan Öğrencilere Tablet Desteği

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, tablet kampanyası kapsamında 75 tablet bilgisayarı Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan tablet kampanyası kapsamında Malatya TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda protokol programı düzenlendi.

Programda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirtti.

Temennilerinin bir an önce salgının sona ererek yüz yüze eğitimin tamamen başlaması olduğunu aktaran Sadıkoğlu, "Çocuklarımız okul günlerini çok özlediler ancak bu süreci de uzaktan eğitim ile en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Uzaktan eğitime katkı sunmak için TOBB, ülke genelinde 30 bin tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirdi. Bu anlamlı çalışmaya öncülük eden başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay da verilen destekten mutlu olduklarını belirterek, "Hayata geçirdiğimiz her çalışmada Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ve Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nu yanımızda görüyoruz. Destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün alacağımız 75 adet tablet bilgisayarı öğrencilerimize teslim edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılıklı imzalanan protokol ile 75 tablet bilgisayar, Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'a teslim edildi.

Programa, Malatya TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Avşar, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz ve Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Behçet Bakır katıldı.

Kaynak: AA