Uluslararasi Yetenekler Bodrum'da Bir Araya Geldi

Uluslararasi Opera ve Müzik Sanatlari Akademisi Festivali kapsaminda Amerika Birlesik Devletleri, Los Angeles ’dan Vocal Academy of Opera sanatçilari, sanatseverleri ve akademisyenleri Bodrum’da bulustu.

Uluslararasi Yetenekler Bodrum'da Bir Araya Geldi


Sianji Well-Being Resort Kaplica Hotel’de gelen opera sanatçilari 17 Temmuz tarihine kadar sürecek olan etkinlikte, farkli ülkelerden gelen katilimcilara ses derslerinden vokal koçluguna, oyunculuktan diksiyona, yoga ve meditasyon siniflarindan Italyanca dil derslerine çok kapsamli bir program sunulacak.

7 Temmuz 2021 Çarsamba günü baslayan Uluslararasi Opera ve Müzik sanatlari Akademi Festivali’ne Sianji Well-Being Resort Kaplica Hotel ev sahipligi yapti. Vocal Academy of Opera - Bodrum kapsaminda Yeni Zelanda, Meksika, Italya, Almanya, Ingiltere gibi dünyanin çesitli ülkelerinden profesyonel sanatçilar, gelecek vadeden yetenekler ve akademisyenler Sianji Well- Being Resort Kaplica Bodrum Hotel’de bir araya geldi. Yaslari 18-40 arasinda degisen katilimcilar Türkiye’den de müzisyen ve akademisyenlerle de çalisma firsati buldu. 17 Temmuz’a kadar çesitli organizasyonlarda sahne alacak olan yetenekler, opera, klasik, ve caz eserlerinden örneklerle müzik ziyafetler sunacak.
Kaynak: İHA