Masterchef'te haftanın takımları belli oldu!

MasterChef Türkiye 2020 yeni bölümüyle bu akşam heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Bu hafta MasterChef'te Celal'in yarışmaya veda etmesinin ardından, yeni yarışmacı Didem Devay yarışmaya katıldı. Öte yandan haftanın ilk gününde yarışmacılar mavi takım kaptanı olabilmek için leziz lahmacunları yaparak en iyi lezzeti ortaya çıkarmaya çalıştı.

Masterchef'te haftanın takımları belli oldu!
Masterchef'te haftanın takımları belli oldu!
TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatan MasterChef Türkiye 2020'nin yeni bölümünde bu akşam kaptanlık oyunu oynandı. MasterChef yarışmacıları bu akşam en iyi lahmacunları yapmak için stüdyoda toplandı ve kazanan isim mavi takımın kaptanı oldu. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 28 Eylül MasterChef'te kaptan kim oldu?

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 2020'nin yeni bölümünde bu akşam yarışmacılar mavi takım kaptanlığı için mücadele etti. Şefler yarışmacılardan 6 adet lahmacun yapmalarını istedi. Lahmacunların yapılması için verilen süre ise 45 dakika idi. Yarışmacılar, sürenin başlaması ile kaptanlığı kazanmak için kolları sıvadı ve şeflerin istediği gibi çıtır çıtır incecik lahmacunlar yapmaya çalıştı. Dört yarışmacı zamanında yetiştiremedi. Sürenin sonunda şefler yapılan lahmacunların tadına baktı. Ve sonrasında beğendiklerini açıkladı. Günün en iyi lahmacunlarını yapan yarışmacılar; Berker, Esra, Serhat, Eray, Duygu ve Tanya.

Bu yarışmacıların yaptıkları lahmacunlar şefler tarafından son bir kez daha denendi. Bu isimler arasında finale kalan isimler Berker, Esra ve Serhat oldu. Bu üçlü arasında kaptanlık oyununu kazanan Serhat, MasterChef'te mavi takım kaptanı oldu.

KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef 2020'de yedinci haftanın kaptanlık oyununu kazanan isim Serhat oldu. Mavi takım kaptanı olan Serhat'ın bir hafta boyunca mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanı olarak Barbaros'u seçti.

HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLUŞTU?

MasterChef Türkiye'de bu akşam yapılan kaptanlık oyunu sonrasında kaptanlar belli oldu. Mavi takım kaptanı Serhat ve Kırmızı takım kaptanı Barbaros, strateji yaparak tek tek yarışmacıları seçti. Buna göre MasterChef'te bu haftanın takımları şu şekilde oluştu;

Mavi takım: Serhat, Furkan, Tanya, Eray, Sefa, Uğur, Özgül, Didem

Kırmızı takım: Barbaros, Esra, Emir, Duygu, Berker, Ayyüce, Ebru, Walison


MASTERCHEF'E YENİ YARIŞMACI!

MasterChef Türkiye 2020'de bu hafta Celal'in yarışmaya veda etmesinin ardından yarışmaya son kez yedeklerden yeni yarışmacı katıldı. Somer Şef, yeni yarışmacı Didem Devay'ı stüdyoya çağıracak ve Didem'in MasterChef'teki kaderi yeniden belli olacak.

MASTERCHEF YARIŞMACISI DİDEM DEVAY KİMDİR?

Didem Devay, 26 yaşında. İnşaat mühendisi. 2 yıl boyunca şantiye şefliği yaptığını söyleyen Didem Devay, MasterChef’e mutfak şefliği yapmak için geldiğini söyledi. Yarışmaya gelmesine kardeşinin vesile olduğunu belirtti.

Didem Devay, ilk turda taze sebzeli levrek sarması hazırlamıştı. Hazırladığı bu yemek için Danilo şef ve Mehmet şeften evet oyu almış ve böylece MasterChef Türkiye’de üst tura çıkmıştı.

Didem Devay, MasterChef üçlü düello turunda Hazal Taşbek ve Mert Aslan ile karşılaştı. Fransız mutfağının meşhur tatlılarından Tarte Tatin yapılması istendi. Verilen 40 dakika süre sonunda şeflerin tadımı sonrasında kazanan yarışmacı oybirlirliği ile açıklandı. Didem Devay, rakiplerine göre daha iyi bir tabak sunarak MasterChef Türkiye’de final turuna çıkmayı başardı.

MASTERCHEF'TE BU HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef'te bu hafta oynanan eleme oyununda heyecan dolu anlar yaşandı. Eleme oyununda son ikiye kalan Barbaros ve Celal arasında şefler karar verdi ve bu hafta yarışmaya veda eden isim Celal oldu. Celal elendiğini öğrenmesinin ardından gözyaşlarına boğuldu.