İntihar mı? Cinayet mi?

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu, katil zanlısı Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un şüpheli ölümü hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, "Soruşturma kapsamında bugüne kadar 20 şahsın asayiş şube müdürlüğü görevlilerince, 2 şahsın da Cumhuriyet Başsavcılığımızca ifadeleri alınmıştır. Kriminal inceleme neticesinde sadece Gülay Uygun'un el svaplarında atış artığına rastlanılmıştır." denildi.

İntihar mı? Cinayet mi?
İntihar mı? Cinayet mi?
Aleyna Çakır cinayetinin soruşturması sürerken zanlı Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun ormanlık bir alanda ölü olarak bulunmuştu.

İntihar mı yoksa cinayet mi olduğu henüz belirlenememiş olan şüpheli ölüm hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi.

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

Soruşturmaya dair Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Soruşturma kapsamında bugüne kadar 20 şahsın asayiş şube müdürlüğü görevlilerince, 2 şahsın da Cumhuriyet Başsavcılığımızca ifadeleri alınmıştır.

Cumhuriyet Başsavcılığımızca olay yerinde ölü muayene ve keşif işlemleri icra edilmiş, olay yerinde ölene ait cep telefonu ile bir adet tabanca, boş kovan ve altı adet fişek bulunarak muhafaza altına alınmış, ölen şahıs ile cesede ulaşan dokuz kişinin el svapları aldırılmıştır. Kriminal inceleme neticesinde sadece Gülay Uygun'un el svaplarında atış artığına rastlanılmıştır.