CHP'li Özel'den kaçamak cevap!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP ile yaptıkları ittifakı itiraf edemedi. Özel, ittifak sorularına kaçamak cevaplar verdi.

CHP'li Özel'den kaçamak cevap!
CHP'li Özel'den kaçamak cevap!
CHP, HDP ile olan ittifakını yine itiraf edemedi. Bugün CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, HDP ile yaptıkları ittifaka ilişkin soruya kaçamak cevaplar verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir tane ittifak yaptığını, o ittifakın da Millet İttifakı olduğunu söyleyen Özgür Özel, “İstanbul'u İstanbul ittifakı kurtardı. Türkiye'yi de Türkiye ittifakı kurtaracak” dedi.

CHP’nin baraj sorunu olmadığını savunan Özel, ittifakların barajı geçmek için gerekli olduğunu söyledi. CHP’nin Millet İttifakı’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, müttefik partilerle ilişkileri devam ettirdiklerini de aktardı.

HDP İLE İTTİFAKI İLAN EDECEK DEĞİLİZ

HDP’nin 6 milyonun üzerinde oy aldığını belirten CHP’li vekil, meşru bir parti olduklarını söyledi ancak ittifak sorusuna evet veya hayır diyemedi. CHP’li Özgür Özel, “Birileri istiyor diye HDP'yi şeytanlaştırıyor değiliz, birileri söylüyor diye HDP'yi ittifak ortağımız diye ilan edecek değiliz” diye konuştu.