iPhone'da bir dönem sona eriyor!

Apple geçtiğimiz günlerde merakla beklenen lansmanını gerçekleştirdi. Online olarak yapılan etkinlikte iPhone 12 tanıtılmadı. Bunun en büyük sebebi ise üretimde yaşanan sıkıntılar görünüyor. Sanayi kaynaklarına göre salgın nedeniyle Apple'ın planlarında değişiklik oldu ve iPhone 12 serisinin üretimini istediği zamana yetiştiremedi. Bu yüzden yeni iPhone serisini önümüzdeki ay tanıtacak.

iPhone'da bir dönem sona eriyor!
iPhone'da bir dönem sona eriyor!
Teknoloji devi Apple yine çok konuşulacak bir karara imza attı. Apple geçtiğimiz günlerde merakla beklenen lansmanını gerçekleştirdi. Online olarak yapılan etkinlikte iPhone 12 tanıtılmadı. Bunun en büyük sebebi ise üretimde yaşanan sıkıntılar görünüyor.

Sanayi kaynaklarına göre salgın nedeniyle Apple'ın planlarında değişiklik oldu ve iPhone 12 serisinin üretimini istediği zamana yetiştiremedi. Bu yüzden yeni iPhone serisini önümüzdeki ay tanıtacak.

iPhone 12'lerden şarj cihazını kaldırmayı düşünen Apple, geçtiğimiz haftalarda kullanıcılar için özel bir anket bile hazırladı. Ankette 'Eski iPhone şarj cihazınızı şu an ne yapıyorsunuz' sorusu yöneltildi.

Şıklar ise şöyle:

*Yakın bir tanıdığıma verdim.

*Geri dönüşüme verdim.

*Kaybettim.

*Artık ya hiç çalışmıyor ya da sıklıkla sorun çıkarıyor.

*Hala evde kullanıyorum.

*Hala dışarıda (iş, okul vb.) kullanıyorum.

*Duruyor ama kullanmıyorum.

*Eski iPhone'umla birlikte sattım veya takas ettim.