Kalecik Altınköy'de
Altındağ Belediyesi, Ankara’nın kültürel değerlerini Altınköy Açık Hava Müzesi’nde sergilemeye başladı. İlk haftanın misafir ilçesi ise Kalecik oldu.

Ankara’nın her yöresinin tarihi ve kültürel birikim açısından çok zengin olduğu kadar, tarımsal ve besin yönünden de çok zengin olduğunu belirten Başkan Balcı, "Bu zenginliğe sahip çıkmak ve herkese tanıtmak zorundayız. Bu nedenle kentimizin değerlerini Altınköy’de sergilemeye başlıyoruz. İlk misafirimiz Kalecik Belediyesi oldu. Standımızı Kalecik Belediye Başkanımız ile birlikte açtık. Kalecik’in dünyaca tanınan üzümü Kalecik karası ve Kalecik Belediyesinin yöresel unu ’Kalbe un’ başta olmak üzere Kalecik yöresine ait pek çok önemli değeri burada bulmak mümkün. Kendilerine katılımları için çok teşekkür ediyor, herkesi Altınköy Açık Hava Müzesi’ni ziyaret etmeye davet ediyoruz" dedi.
Kalecik standının Pazar akşamına kadar Altınköy Açık Hava Müzesi’nde olacağını söyleyen Balcı, "Önümüzdeki haftalarda da sırasıyla diğer ilçe belediyelerimiz misafirimiz olacak. Hem yöresel birikimlerimizi gözler önüne serecek hem de önemli bir işbirliğine imzamızı atacağız" ifadelerini kullandı.
