Karaduvar Sahiline Duşlar Yerleştirildi
Akdeniz Belediyesince daha önce yeni istinat duvarı örülen, toprak seriminin ardından peyzaj düzenlemesi yapılarak ağaçlandırılan Karaduvar sahiline, vatandaşların kullanımı için duş yerleştirildiği bildirildi.

Sunulan hizmet, yüzmeye gelen her yaştan vatandaş ile mahalle sakinlerinin beğenisini toplarken, çalışmaların sürdüğü sahile, önümüzdeki günlerde soyunma kabinleri de yerleştirilecek.
“Karaduvar Mahallemizi değiştiren hizmetlerimiz devam edecek”
Karaduvar Mahallesi’ni, Akdeniz’in cazibe merkezlerinden birine dönüştürmek için hizmetlerin süreceğini kaydeden Başkan Gültak, “Karaduvar sahilimize; vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve mutlu şekilde kullanabilmesi amacıyla duşlar yerleştirdik. Sahile, önümüzdeki günlerde soyunma kabinleri de kuracağız. Geçen yılsonuna doğru İçel ve Akdeniz’de ilk kez düzenlediğimiz balık festivali ile gündeme gelen, kent ve ülke çapında tanınan Karaduvar Mahallemizi dönüştürmeye ve hak ettiği hizmet ve çalışmaları sunmaya devam edeceğiz” dedi.
