Masterchef Eray, Serhat'tan özür diledi...

TV8'in sevilen yemek yarışması 'Masterchef Türkiye 2020'de Eray Aksungur ile Serhat Doğramacı arasında gerginlik yaşanmıştı. İki yarışmacı, yeni bölümde buzları eritti. Eray, sert sözlerle yüklendiği Serhat'tan özür diledi ve rakibine meydan okudu. Serhat ise Eray'ın meydan okumasını kabul etti.

Masterchef Eray, Serhat'tan özür diledi...
Masterchef Eray, Serhat'tan özür diledi...
Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yaçınkaya'nın jüri olduğu 'MasterChef Türkiye 2020'de, önceki gün takım oyunu sonrası birbirine giren Serhat Doğramacı ve Eray Aksungur'dan açıklama geldi.

MasterChef Eray, "Takım oyunu oynuyoruz ama mutfakta çalışırken bile herkes birbirini sevecek diye bir kaide yok. 16 kişiyiz, 16 kişi birbirini sevmek zorunda değil. Burası bir dostluk oyunu değil" şeklinde konuştu.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın, "Meydan okumaya devam ediyor musun?" sorusuna Eray, "Evet şefim. Ben her gün hırslı geliyorum, her gün meydan okumaya devam ediyorum. Serhat'la konuştuk, rakibim olacaksa kesinlikle Serhat olsun. Farklı şeyler bilmeden söylemiş olabilirim, Serhat'tan özür diliyorum. Meydan okumam devam ediyor" karşılığını verdi.

Serhat Doğramacı, "Söylediği söz hiçbir şey demeyeceğim. Meydan okumasını aynı şekilde kabul ediyorum ve bu çok güzel bir şey. teşekkür ediyorum, yemeğiyle konuşsun" ifadelerini kullandı.

Tekrar söz alan MasterChef Eray, "Ben bir kötülük yaptıysam herkesten özür dilemesini de bilirim, meydan okumasını da bilirim. Buradayım" dedi.

Şef Somer Sivrioğlu ise "Güzel. Rekabeti saygı çerçevesinde yapmanız çok önemli. Bu konuya aranızda medeni bir şekilde çözdüğünüz için ikinize de teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.