Başkan Erdoğan Ayder Yaylası'nda
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu. Ayder Yaylası yolunda duran ve yol kenarında mısır satan köylü kadın ve eşi ile sohbet eden Erdoğan, haşlanmış mısır satın alarak ödemesini de kendisi yaptı. Erdoğan, kendisini takip eden basın mensuplarına da mısır ikram etti.

Başkan Erdoğan dün AK Parti Rize İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmasında, 'Yarın Ayder'i gezip göreceğiz, ne durumda olduğunu yerinde denetleyeceğiz. Ayder ciddi bir çekim alanı olacak, yolları ve alt yapısı büyük ölçüde bitmiş vaziyette.' ifadelerini kullanmıştı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu.
Güneysu ilçesindeki evinden çıkarak makam aracıyla Güneysu İlçe Stadı'na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendisini bekleyen helikopterle Ardeşen ilçesine geçti. Ardeşen İlçe Stadı'na iniş yapan helikopterden inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kez karayolu ile Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası'na gitti.
Ayder Yaylası yolunda duran ve yol kenarında mısır satan köylü kadın ve eşi ile sohbet eden Erdoğan, haşlanmış mısır satın alarak ödemesini de kendisi yaptı. Erdoğan, kendisini takip eden basın mensuplarına da mısır ikram etti.
AYDER'DE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR: 2022'DE YENİ AYDER'İ GÖRECEĞİZ
Başkan Erdoğan burada yaptığı açıklamada '2022'nin sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkacak. Bizzat takip ediyoruz. Önce alt yapıyı sonra konutları süratle bitireceğiz. Gerek iç gerek uluslararası turizme açmak niyetindeyiz. Havalimanımız da tabi bitecek. Yeni Ayder her şeyi ile çekim alanı olacak. Tüm çalışmaları hızlandırıyoruz. Baba ocağında olmaktan daha güzel bir his olamaz. Allah rahmet etsin. Sağ olun' dedi.
'KAÇAK YAPILARIN ÜZERİNDE ISRARLA DURUYORUZ DURACAĞIZ'
Kaçak yapıların üzerinde ısrarla duruyoruz. Kaçak yapılar yıkılacak. Restoransa restoran. Bina ise bina. Hak sahiplerine hakları verilecek ancak kaçak yapılara müsaade etmemiz mümkün değil. Uzungöl de aynı şekilde Trabzon'da bir çekim alanı. Burada da aynı şekilde hassasiyetlerimizi gözetmeye devam edeceğiz.
