Denize, Güneşe Ve Sahile Engel Yok
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireyleri denizle buluşturan Konyaaltı ve Lara’daki Engelsiz Plajları şehir içi ve dışından gelen engelli tatilcilere serinleme imkanı sunuyor.

Engelsiz Plajda rahatlıkla denize girebildiğini söyleyen Neriman Yılmaz, “Yürüyüş platformu, duş kabinleri ve asansör sistemi bizler için büyük kolaylık sağlıyor. Burayı çok seviyorum ve sürekli geliyorum. Hareket etmek bizler için çok önemli bu yüzden burada rahatlıkla denize girebiliyor ve hareket edebiliyorum. ” diye konuştu.
Plajın bakımlı ve tertemiz olduğunu belirten engelli birey Elmas Öztürk, “Eskiden denize girdiğim zaman çıkmakta zorlanıyordum. Burayı öğrenip geldikten sonra asansör sistemi ve yürüyüş platformu sayesinde rahatlıkla denize girebiliyor ve çıkabiliyorum. ” dedi.
