CHP'li Başkana isyan etti!

İstanbul Ziraat Odaları İl Koord. Krl. Bşk. Ömer Demir, CHP'li Esenyurt Belediyesi'ne tahsis ettikleri kurban kesim alanı için yaptıkları masrafları alamadıkları gerekçesiyle isyan etti.

CHP'li Başkana isyan etti!
CHP'li Başkana isyan etti!
CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin yaptıkları İstanbul Ziraat Odası'nı isyan ettirdi. 

CHP'li Belediye, İstanbul Ziraat Odaları İl Başkanlığı'ndan tahsis ettiği kurban kesim alanı için odaya yapılan masrafın yarısını ödedi. Geri kalan ücret için ise odaya randevu bile vermedi. 

Esenyurt'ta kendilerine tahsisli alanda 'Kurban Kesim alanı' inşa ettiklerini, belediyenin ihtiyaç duymasıyla yeniden devrettiklerini karşılığında ODA olarak harcadıkları masrafın ancak yarısını alabildiklerini söyleyen İstanbul Ziraat Odaları İl Koord. Krl. Bşk. Ömer Demir, 'Geri kalan yarısı için randevu bile alamadım. 'İhtiyaç duyduğumda Bakan'dan randevu alabildim ama kıytırıktan bir ilçe belediye başkanından 1 yıldır randevu alamadım..! Ne paramızı alabiliyoruz ne de randevu' dedi.

CHP'li İmamoğlu döneminde de benzer bir mağduriyet yaşadığını söyleyen Ömer Demir: 'Beylikdüzü'nde Kurbanlık alanı tahsis edilmişti İmamoğlu seçimi kazanınca projemizi yaptırmadı ve paramızı da tam olarak vermedi.Netice olarak şunu söylüyorum; Kırmızı daireBu zihniyetin temelinde arıza var!' ifadelerini kullandı. 


CHP'li Başkana isyan etti!



CHP'li Başkana isyan etti!


ÜZERİNE ÇÖKTÜKLERİ TESİSİ KENDİLERİNMİŞ GİBİ SERVİS ETTİLER


CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin parasını bile tam olarak ödemediği kesim alanını kendi icraatleri gibi servis etmesi dikkat çekti. 

CHP'li Başkana isyan etti!





CHP'li Başkana isyan etti!