Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, 'Bir tane dikili ağacınız yok. Boğaz'ın altından tünel geçirirsiniz, üçüncü köprüyü yaparsınız karşı gelirler. Nerede ne yaparsanız yapın hepsine karşı gelirler. Bir şeyi de siz yapın! Biz sizin gibi değiliz teşekkür etmesini biliriz.' dedi.

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

"Kimsenin el uzatmasına izin vermeyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

"Ayasofya'nın secdelerle yeniden buluşması ile bir milletin adeta yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz. Bugün yeniden yemin ediyoruz ki ezanımıza, bayrağımıza, vatanımıza kimsenin el uzatmasına izin vermeyeceğiz. Camilerimiz bu ülkenin silüetinde ne kadar öne çıkıyorsa hedeflerimize o kadar yaklaşıyoruz demektir."

Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde 500 kişilik güvenlik ekibinin sürekli görev yapacağını açıkladı.

'Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum'

Erdoğan, 'Askerlerimizi taşıyan otobüsün kaza yapması sonrası ölü ve yaralılarımızın olduğunu öğrendik. Komutanlarımız olay yerine intikal etti ve mevcut durumla ilgili bilgileri aldılar. Bu elim kazada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet dilerken yaralılarımıza da şifa bulsun' şeklinde konuştu. 

'Kendi gücünün farkında bir Türkiye var'

Başkan Erdoğan, 'Allah'ın yardımı milletimizin desteğiyle zorlukların üstesinden geliyor hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Hep ifade ettiğim gibi, en büyük gücümüz kardeşliğimiz birliğimizdir. Bu gerçeği görenler tüm güçleriyle milletimizin birliğine, bütünlüğüne saldırmaktadır. Türkiye'yi hala geçmişin zayıf ve ürkek devleti sananlar bu saldırılarla netice almayı hayal ediyorlar. Halbuki her alanda alt yapasını geliştirmiş bir Türkiye var. Kendi gücünün farkında bir Türkiye var. Bizim kimsenin hakkında, toprağında, zenginliğinde gözümüz yok. Tek arzumuz kendi hakkımızı, hukukumuzu çıkarlarımızı korumaktır.' ifadelerini kullandı. 

MUHALEFETE SERT ELEŞTİRİ! 

Muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan, 'Bir tane dikili ağacınız yok. Boğaz'ın altından tünel geçirirsiniz, üçüncü köprüyü yaparsınız karşı gelirler. Nerede ne yaparsanız yapın hepsine karşı gelirler. Bir şeyi de siz yapın! Biz sizin gibi değiliz teşekkür etmesini biliriz.' dedi.