CHP Çoklu Baro görüşmeleri sabote ediyor!

Meclis Adalet Komisyonunda görüşülmeye başlanan Çoklu Baro düzenlemeleri ile ilgili görüşmeler sırasında yine en iyi bildiği işi yaptı. CHP'li isimler görüşmeleri sabote etmeye çalışarak gerginlik yarattı.

CHP Çoklu Baro görüşmeleri sabote ediyor!
CHP Çoklu Baro görüşmeleri sabote ediyor!
Çoklu Baro görüşmelerini yapmak için toplanan Adalet Komisyonu'na CHP'nin tavrı damga vurdu.  CHP'li isimler toplantıyı sabote etmek için gerginlik çıkarttı. 

Adalet Komisyonu, salgın riskini dikkate alarak Meclisin en büyük salonu olan Plan ve Bütçe Komisyonu'na ait salonda toplandı.

Kritik toplantıda Muhalefet partileri ve özellikle de CHP'nin görüşmeler sırasında oyalama taktiği izleyeceklerinin altı çiziliyor. CHP'nin Adalet Komisyonu üyesi milletvekilleri komisyon toplantısında tam kadro olarak yer alacak. Diğer vekiller ise 40 kişilik gruplar halinde komisyon salonuna gelecek.

ANKARA'DAN AYRILMALARI YASAKLANDI

Komisyon üyesi vekiller yaklaşık 1,5 saat boyunca konuşacaklar. Üye olmayanlar da, söz almak için adeta komisyonda mücadele verecek. Muhalefet milletvekillerinin toplantılar sebebiyle Ankara dışına çıkmaları da yasaklandı.

AK Parti ve MHP ortak teklifi 28 maddeden oluşuyor.