FETÖ'nün topladığı paralar bakın kime gitmiş?

ABD'deki FETÖ okullarından Paterson Sanat ve Bilim Sözleşmeli Okulu'nun eski müdürü Danny Necimo (Doğan Necimoğlu) hakkındaki cinsel taciz davasında, davacı J.R.'ye ödenmesi kararlaştırılan 450 bin dolar, FETÖ okulu için toplanan himmet paralarından karşılanarak taciz olayı örtbas edildi.

FETÖ'nün topladığı paralar bakın kime gitmiş?
FETÖ'nün topladığı paralar bakın kime gitmiş?
ABD'deki FETÖ okullarından Paterson Sanat ve Bilim Sözleşmeli Okulu'nun eski müdürü Danny Necimo (Doğan Necimoğlu) hakkındaki cinsel taciz davasında, taraflar anlaşmaya vardı.

Doğan Necimoğlu'nun şikayetçi kadın çalışanla 450 bin dolar karşılığında anlaştığı ve bu miktarın, okul için toplanan himmet paralarından üç ayrı çek halinde ödendiği ortaya çıktı.

Okul yönetiminden hiç kimse ödemeye ret oyu vermedi

Paterson Times'ın edindiği belgelere göre, 16 Mayıs 2019 tarihinde bir araya gelen okul yönetimi, 450 bin dolarlık ödemenin okul bütçesinden yapılmasına onay verdi. Karara okul yönetiminden kimse ret oyu vermedi.

Türk kimliğini gizlemek için “Danny Necimo” ismini kullanıyor

Danny Necimo ismini kullanan Doğan Necimoğlu tarafından kendisine defalarca sözlü ve fiziki cinsel tacizde bulunulduğunu belirten J.R. isimli resepsiyon çalışanı, Necmioğlu'ndan şikayetçi olmuş ve bu suçlamalar üzerine Necmioğlu istifa etmek zorunda kalmıştı.