İmamoğlu yine bir işçinin ekmeğiyle oynadı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Sözcüsü Murat Ongun'un, 29 Mart sabahı Fazilet durağından otobüse bir anda 47 yolcu bindiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıklayan şoför Ertuğrul Aslan’ın sertifikasını iptal ettiği ortaya çıktı.

İmamoğlu yine bir işçinin ekmeğiyle oynadı!
İmamoğlu yine bir işçinin ekmeğiyle oynadı!
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu pandemi sürecinde otobüslerin çok dolu olması nedeniyle çok fazla eleştiri almıştı. Özellikle bir otobüsün doluluğu kameralara yansıyınca İmamoğlu ve İBB Sözcüsü Murat Ongun, Fazilet Durağından otobüse 47 kişinin bindiğini ve bunların AK Partili gençler olduğunu iddia etmişti. Olay sonrası otobüs şoförü Fazilet Durağından 47 kişinin otobüse binmediğini açıklamıştı. İBB; Fazilet durağından hiç yolcu almadığını açıklayan şoför Ertuğrul Aslan'ın sertifikasını iptal etti.

SERTİFİKANIZ İPTAL EDİLMİŞTİR

İETT tarafından Ertuğrul Aslan'a gönderilen mesajda; 'Sayın Ertuğrul Aslan, sertifakınız Tahkikat Kurulu kararıyla 8 Temmuz 2020 tarihinden itibaren iptal edilmiştir. Bu mesaj tarafınıza ulaştıktan itibaren 5 gün içerisinde sertifikanızı Otobüs A.Ş.'ye iade etmeniz gerekmektedir' denildi. Sertifikası iptal edilen şoför araç kullanması yasaklanıyor.