Muslera'nın yerine 3 yıldız aday!

Galatasaray'da Çaykur Rizespor deplasmanında bacağı kırılan ve ameliyat edilen Fernando Muslera, gelecek yılın devre arasına kadar forma giyemeyecek. Hal böyle olunca sarı-kırmızılılar kaleci arayışlarına başlamıştı. Galatasaray'ın gündeminde bu doğrultuda 3 dünya yıldızı isim bulunuyor.

Muslera'nın yerine 3 yıldız aday!
Muslera'nın yerine 3 yıldız aday!
Galatasaray'da Muslera'nın en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olması, Okan Kocuk'un ise formsuzluğu sebebiyle gözler kaleci transferine çevrilmiş durumda...

1 sezonluğuna "emanetçi" bir kaleci arayan Sarı- Kırmızılılar'da 3 yıldız isim ön plana çıktı.

BRAVO SEZON SONU SERBEST
Cimbom'un kaleci konusundaki ilk adayının ise Manchester City ile sözleşmesi sona erecek olan Cladio Bravo olduğu öne sürülüyor. Bonservis sorunu olamayan Bravo ile yönetim menajerler aracılığıyla temas kurmuş durumda.

SERGIO RICO DA GÜNDEMDE
Bravo'yu listenin tepesine yazan G.Saray'ın bonservisi Sevilla'da olan İspanyol kaleci Sergio Rico için de nabız yokladığı iddia edildi. Rico, bu sezonu kiralık olarak PSG'de geçirdi. Rico'nun Sevilla ile 1 yıllık sözleşmesi var.

SON ADAY STEPHANE RUFFIER
Kaleci arayışlarına hız veren Cimbom'da son adayın ise Saint Etienne'den Stephane Ruffier olduğu belirtiliyor. G.Saray; Bravo, Rico, Ruffier üçlüsünden birini bitirmek istiyor.