Kayıp Çocuğu Arama Çalışları Sürüyor
Adana’nın Karataş ilçesinde girdiği denizde kendisini kurtarmak isteyen babası boğulan kendisi kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

Celal Koğa çocukları kurtardı. Ancak kendinden geçen baba vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin kontrol ettiği Habib Karayiğit’in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Karayiğit’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.
Bu arada, olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri ise denizde kaybolan Ali Ercan Karayiğit’i (11) arama çalışması başlattı. Bazı meraklı vatandaşlar arama çalışmalarını izlerken, bazıları da olayın yaşanığı yerde denize girmeye devam etti.
Sahil Güvenlik ekipleri küçük çocuğu arama çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan, çocukları kurtaran Celal Koğa, "Sahilde oturuyordum baba ve çocukların boğulduğunu gördüm kimse gitmeyince ben yardıma koştum. İki çocuğu çıkardık babayı da çıkardık ama o yaşamadı diğer çocuk kayboldu" dedi.
