İnsanlık Ölmemiş
İlkadım ilçesinde Aynur Adıgüzel isimli vatandaş kaldırım üstünde bulduğu bir miktar parayı İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Bulunan parayı duyarlı vatandaştan alan zabıta ekipleri paranın sahibi olan Nihat Aslan’a ulaştırdı.

“Biz halkımızın can ve mal güvenliğini koruyoruz”
Konu ile ilgili açıklama yapan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı, “Duyarlı vatandaşlarımız zaman zaman ehliyet, nüfus cüzdanı, nakdi para, çanta vb kayıp eşyaları bulup bize teslim ediyorlar. Bizlerde bu bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp araştırma yaparak kayıp eşyaları sahiplerini bularak teslim ediyoruz. Aynı şekilde ilçemizde görev yapan ekiplerimizde zaman zaman bu tip olaylarla karşılaşıyor. Bizler halkımızın hem can güvenliğini hem de mal güvenliğini koruyoruz” dedi.
Duyarlı vatandaşa ve zabıta ekiplerine teşekkür etti
Belediye ekipleri tarafından bulunan parasını teslim alan Nihat Aslan, “Parayı yoğunluktan nasıl düşürdüğümü anlamadım. Daha sonra ilerleyen saatlere parayı düşürdüğümü fark ettim. Hemen İlyasköy Polis Karakoluna gittim. Emniyeti yetkililerinin paramın bulunduğu ve İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gitmemi söylediler. Paramın bulunduğuna sevindiğim kadar paramı bulan duyarlı vatandaşımıza ve belediye ekiplerimizin samimiyeti beni çok memnun etti. Bütün Zabıta personeline ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.
