Çayırova'da Ücretsiz BESYO Kursu
Kocaeli’nin Çayırova Belediyesi, ilçedeki lise son sınıf öğrencilerini Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulları (BESYO) sınavlarına hazırlıyor.

Kursun açılış töreninde gençlerle bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın gençlerini geleceğe hazırlamak için çalışmalar yapmaya devam ettiklerini söyledi.
Spor kenti Çayırova hedefi doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Çiftçi, “27 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası yetenekle öğrenci alan okullara gençlerimizi hazırlıyoruz. Çayırova’da yaşayan gençlerimizin sportif başarılarda gündeme gelmesi için çaba sarf ediyoruz. Belediyemiz bünyesindeki Eğitim Spor Kulübümüzde gençlerimizi zihinsel ve bedensel olarak geleceğe hazırlıyoruz. Hedefimiz Çayırovamızı sportif başarılarla da öne çıkarmak” ifadelerini kullandı.
Başkan Çiftçi daha sonra, ısınma hareketleri yaptığı gençlerle sahayı turladı.
