Acun Ilıcalı Yasin'i kovdu!

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümüne, Ersin Korkut ile Mert Öcal arasındaki tartışma damga vurdu. Yeni bölüm fragmanında ise Yasin Obuz, Acun Ilıcalı tarafından oyundan kovuldu.

Acun Ilıcalı Yasin'i kovdu!
Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor 2020'de finale sayılı haftalar kala tansiyon yükseliyor...

Ödül oyununda ünlüler takımının 5-4 önde olduğu sırada, Cemal Can Censeven ile yarışan Ersin Korkut, puzzle’da çok oyalanınca sayıyı kaybetti. Oyun sonrası Ersin ile takım arkadaşı Mert Öcal arasında tartışma yaşandı.

Ersin'e “Bizi suçlama. Puzzle’da takıldın” diyen Mert, Elif Yıldırım Gören'in araya girmesiyle daha da gerildi.

Ünlü oyuncu, takım arkadaşına önce "Sen hayırdır? Ersin ile ben tartışırken neden atlıyorsun, atlama!" diyerek çıkıştı. Ardından "Ben akıllı bir adamım, bunları yemem" dedi.

"BENİM SURVİVOR'IM BURAYA KADARMIŞ"
Ünlüler takımındaki gerilim yarışma sonrası da devam etti. Mert'in çıkışıyla şoke olan Elif, Aycan Yanaç ile dertleşti. Artık yorulduğunu söyleyen Aycan ise "Benim Survivor'ım buraya kadarmış" dedi.

"İÇİMDEKİ KÖTÜ ERSİN'İ ÇIKARMAK İSTEMİYORUM"
Oyun sonrası seramonide Acun Ilıcalı'nın sorularını yanıtlayan Ersin, "Bizim takımda genel olarak bir negatiflik var. İsim vermek istemiyorum. Sonra bizim yufka yürekli kadınlarımız üzülüyor. Ben de sinirleniyorum ama kendimi sakinleştiriyorum. Oyun kaybedince, aç kalınca içimdeki kötü Ersin çıkmasın diye uğraşıyorum" şeklinde konuştu.

YENİ BÖLÜMDE OLAY!
İki takımın dokunulmazlık için mücadele edeceği 71'inci bölümün tanıtımı yayınlandı.

Fragmanda Yasin'in, oyun sırasında takım arkadaşı Evrim Keklik'e söylediği sözler nedeniyle oyundan atılması dikkat çekiyor.

ADA KONSEYİNDE GERGİNLİK
Dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın ilk eleme adayının belirleneceği ada konseyinde de gerginlik sürüyor.

Oyunda yaşanan olayı değerlendiren Evrim’in, “Yasin benim babamın oğlu değil. Ben onu yerin dibine sokar üstüne de toprağı atarım” sözleri dikkat çekiyor.