Ekrem İmamoğlu yandaş medyanın cebini doldurdu!

Pandemiyle mücadelede ülkenin en çok ihtiyacı olan şehir hastanesi yolunu “para yok” diye yapmayan ve yaptığı zamlarla İstanbulluları bıktıran Ekrem İmamoğlu yandaşlarının cebini doldurdu.

Ekrem İmamoğlu yandaş medyanın cebini doldurdu!
Ekrem İmamoğlu yandaş medyanın cebini doldurdu!
“İBB'nin gelirleri dramatik şekilde düştü. Seferberlik başlattık” şeklinde açıklama yapan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı bahane ederek, Gerçekgündem, Birgün, Evrensel, Duvar gibi sol tandanslı medya kuruluşlarına reklam verdiği ortaya çıktı. Katıldığı her platformda israf edebiyatı yapan İmamoğlu'nun sırf gövde gösterisi yapmak için uygulamaya geçirdiği reklam savurganlığı “El insaf” dedirtti.

REKLAM DEĞİL HİZMET YAP!
“İstanbullunun parasını çarçur edenlerden koruyacağız” diyerek koltuğa oturan İmamoğlu, bütün ülkeler virüsten kırılırken bile reklam ve PR çalışmalarından geri durmadı. Göreve geldiği günden itibaren hizmet değil yalan üreten, binlerce işçiyi ekmeksiz bırakan, otobüs seferlerini azaltarak çalışmak zorunda olan vatandaşları mağdur eden Ekrem, emekçi bayramında da milletin parasını sokağa attı. “İBB'nin gelirleri dramatik şekilde düştü. Seferberlik başlattık” şeklinde açıklama yapan CHP'li İmamoğlu'nun 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı bahane ederek, Gerçekgündem, Birgün, Evrensel, Duvar gibi sol tandanslı medya kuruluşlarına reklam verdiği ortaya çıktı. Milli irade düşmanlığı ile bilinen kurumlara verilen reklamlarda, “Adil ve eşit bir düzen için dayanışmanın günü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” ifadeleri yer aldı.