Danla Bilic'ten Yasin'e şok sözler!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması 'Survivor', dün akşam 89. bölümüyle ekranlara geldi. İletişim ödülünün kazanan gönüllüler, arkadaşlarıyla görüntülü olarak konuşurken ilginç anlar yaşandı. Cemal Can, yakın arkadaşı Danla Bilic ve Aslı ile konuştu. Görüşme sırasında arkadan kendisine laf atan Yasin'e kızan Danla Bilic, "Sen bir sus arkadan" dedi.

Danla Bilic'ten Yasin'e şok sözler!
'Survivor'ın 27 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümünde; iletişim ödülünü kazanan yarışmacılar, arkadaşlarıyla canlı yayında görüşme fırsatı buldu.

Gönüllüler takımından Cemal Can da sosyal medya fenomeni olan yakın arkadaşı Danla Bilic ve sürekli bahsettiği Aslı ile hasret giderdi.

Görüşmenin ilk anlarında arkadaşları Cemal'e doğum günü sürprizi yaptı. Buna çok duygulanan Cemal ise gözyaşlarını tutamadı.

Ardından Cemal'e anlatacağı bir sürü şey olduğunu söyleyen Danla, çoğunu yazdığını ama bazılarını yazamadığı için unutmaktan korktuğunu söyledi. Tam bu anda Yasin, 'Sonra bizim başımızın etini yiyecek açıkla biraz' diyerek Danla Bilic'e seslendi.

'HESABINLA VEDALAŞ YASİN'
Daha önce Yasin'in kendisine Instagram'dan 'şişman' diye mesaj attığını ortaya çıkartan Danla Bilic, çok kızdı.

Bilic, Yasin'e, 'Sen bir sus arkada car car konuşuyorsun. Her yerden çıkıyorsun' dedi.

Bunun üzerine Yasin, 'Ben sana küsüm' dedi. Danla da ona cevap olarak 'Zayıfladım artık konuşma benimle' dedi.

Ardından Yasin Obuz'a gözdağı veren Bilic, 'Hesabınla vedalaş Yasin, sen görürsün' ifadelerini kullandı.

Cemal Can'ın 'Benden sonraki favorin kim?' sorusuna da yanıt veren Danla Bilic, bu kişinin Ardahan olduğunu açıkladı.