Çeşme Kartalları'ndan Yardım Paketi
Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği, Ramazan ayı nedeniyle hazırladığı Ramazan paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

"Faaliyetlerimizi pandemi sonrasına ertelemek zorunda kaldık"
Bayraktargil, dernek yönetimine ocak ayında seçildiklerini belirterek, "Beşiktaş’ı en iyi şekilde Çeşme’de temsil etmek amacındayız. Dernek çalışmalarına başlamamız ardından ne yazık ki dünyayı sarsan pandemi başladı.
Doğal olarak dernek çalışmalarımız da etkilendi. Faaliyetlerimizin bir çoğunu pandemi sonrasına ertelemek zorunda kaldık" diye konuştu.
"Amacımız gençlere sporu sevdirmek"
Çeşme’deki Beşiktaşlıları derneklerinin çatısı altında toplamak çalışacaklarını belirten Bayraktargil, "Elbette diğer takım taraftarlarıyla da kardeşçe ilişkiler içerisinde olacağız. Amacımız gençlere sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışmak" diye kaydetti.
