Menajeri resmen açıkladı...

Leicester forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün menjaeri Mustafa Doğru, Barcelona'nın milli oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı.

Menajeri resmen açıkladı...
İspanyol AS'a konuşan Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru'nun açıklamaları gündeme oturdu.

Çağlar Söyüncü, 87 milyon euroluk rekor bedelle Manchester United'a giden Harry Maguire'ın yerini 'tereddütsüz' doldurdu. Pique, Lenglet ve Umtiti rotasyonunda beklediği verimi alamayan ve stoper bölgesine kesinlikle takviye yapacak olan Barcelona, Çağlar Söyüncü'nün transferi için Leicester ile masaya oturdu.

55 milyon euro
Leicester'ın 55 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesi Barcelona açısından şu anda en önemli sorun ancak kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor.

'Barcelona'ya transfer olabilir'
İspanya'nın AS gazetesine konuşan Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru, 'Çağlar Söyüncü, bu yaz Barcelona'ya transfer olabilir. Barcelona, Çağlar daha Altınordu'dayken bile transfer etmek istemişti. Onlarla görüşmeler yapmıştık ve gelecek projelerinden bahsetmişlerdi.

'PSG bir sürpriz yapabilir'
Ancak, biz Çağlar'ın sürekli ilk 11'de oynayacağı bir kulüp olmasını daha doğru bulmuştuk. Çünkü, bu şekilde daha iyi gelişecekti ve bu nedenden ötürü Freiburg'un teklifini kabul ettik. Bence şu an Çağlar Söyüncü'yü alabilecek takım sayısı çok az. Premier Lig'de sadece Liverpool'un maddi gücü Çağlar'ı almaya yetebilir. Ayrıca, Fransa'dan da PSG bir sürpriz yapabilir.' dedi.

'Juve, Merih'i elden çıkarabilir'
Çağlar Söyüncü ile birlikte A Milli Takımımızın gelecek 10 yılına damgasını vuracan bir diğer oyuncu da Merih Demiral. Sert, hırslı, ateşli, hızlı... Merih Demiral, bir stoperde olması gereken özellikleri büyük ölçüde karşılıyor. Yaşadığı sakatlık nedeniyle harika yürüyüşü biraz durakladı ancak, Juve'nin 86 milyon euro ödediği De Ligt'ten daha başarılı bir sezon geçirdiği çok açık. Juve'nin, De Ligt'i satamayacağı için, ekonomik olarak da fayda sağlamak için Merih'i elden çıkarmaya sıcak baktığı konuşulurken, 22 yaşındaki oyuncu ile Milan ciddi şekilde ilgileniyor.

Cengiz Ünder'in çok talibi var
20 yaşında Başakşehir'den ayrılarak Roma'ya 15 milyon euro bonsevis bedeliyle gittiğinde hepimizi gururlandırdı ve ilk döneminde yaptıklarıyla kalitesini de İtalyanlara göstermeyi başardı Cengiz Ünder. Ancak yaklaşık 1 yıldır sık sık sakatlıklar yaşaması Roma'da 'gerekliliğinin' tartışılmasına neden oldu. Roma gibi son yıllarda futbolcu sirkülasyonun olduğu bir takımda, performanstaki hafif bir düşüş bile 'veda' anlamına gelebiliyor. İyi haber şu ki, Cengiz'in çok talibi var ve milli oyuncumuz Avrupa'nın kendi kuşağındaki en iyi kanat oyuncularından biri. Özellikle Tottenham ve Everton'un, Cengiz için 40 milyon euro vermeye hazır olduğu belirtiliyor.

'Çalhanoğlu, 5 yıllık yeni sözleşme istiyor'
Hakan Çalhanoğlu, belki de 'yeni Milli Takımımızın' en çok tartışılan isimlerinden. Oynadığı futbol çok göze hoş gelmiyor, sahada tam olarak ne yaptığı da anlaşılamıyor ama sürükleyici bir oyuncu olduğu kesin ki o iyi oynadığında, takımının kaybetmesi neredeyse imkansız hale geliyor. 2017 yılından bu yana Milan'da olan milli oyuncumuz, birçok teknik direktör değişikliğine rağmen yerini kaybetmedi ancak artık veda zamanı gelmiş olabilir. Önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek olan Çalhanoğlu, 5 yıllık yeni sözleşme istiyor ve Milan'ın buna çok sıcak bakmadığı konuşuluyor. Almanya'da RB Leipzig ve Leverkusen'in 26 yaşındaki oyuncu için istekli olduğu yazılıp çiziliyor, bir geri dönüş gerçekleşebilir.

'İngiltere'de bir takımda kiralık görebiliriz'
Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile birlikte müthiş bir çıkış yakalayan Cenk Tosun, 22.5 milyon euro bonservis bedeliyle Everton'a gittiğinde büyük beklentiler yarattı. İlk döneminde kendisini göstermeyi başaran 28 yaşındaki oyuncu, Marco Silva'nın teknik direktörlüğe gelmesiyle de yerini kaybetti ve bir daha da kendini kanıtlayamadı. Devre arasında Crystal Palace'a kiralanması, tekrar hayata dönmek için büyük bir şans yarattı ancak çapraz bağ sakatlığı daha büyük ölçüde şanssızlığa neden oldu. Cenk Tosun için Everton defterinin bir daha açılması imkansıza yakın, yeni sezonda 'Tosun Paşa'yı yine İngiltere'de bir takımda kiralık görebiliriz.

'Umut Meraş, İstanbul'a geçiş yapabilir'
Umut Meraş, geçtiğimiz yaz Bursaspor'dan 1.3 milyon euroya Ligue 2 ekiplerinden Le Havre'nin yolunu tuttuğunda İstanbul'dan da ona teklifler vardı ancak o farklı bir kariyer yolu izlemeyi seçti. Le Havre, Ligue 1'e yükselmek için mücadelesini sürdürüyor ancak eğer çıkmayı başaramazlarsa, Umut'un kariyer yolunda üst üste 2 sezon 2. Lig olmayacaktır. Milli oyuncu, kendisini daha önce isteyen İstanbul takımlarından birine geçiş yapabilir.

'Nazım İstanbul'un yolunu tutabilir'
Şenol Güneş'in 'Türk olduğunu bilmiyordum' dediği Nazım Sangare, bu sözden sonra iyi bilinen bir oyuncu haline geldi ve daha da yakından takip edilmeye başladı. Güneş'in sonra 2 kez milli formayı da verdiği Nazım için Türkiye'de 4 büyük takımın da ilgisi bulunuyor. Ginali bir baba ile Türk bir anneden dünyaya gelen 25 yaşındaki oyuncu, 2017'de Osnabrück'ten 250 bin euroya geldiği Antalya'dan, bu yaz para kazandırarak İstanbul'un yolunu tutabilir.

'Villarreal'e geri dönecek ancak...'
16 yaşında Galatasaray'a gol attığında, 'Bursaspor yine Türk futboluna bir yıldız armağan ediyor' dedik, sonra Manchester City geldi, 4.4 milyon euro ödedi ve Enes'i aldı götürdü, 'Bu çocuk kesin büyük topçu olacak' yorumları yaptık. Twente'de kiralık oynadığı dönemde, Zlatan Ibrahimovic gibi oynadı, golleri sıraladı ve bu performansı onu Villarreal'e 14 milyon euroya taşıdı ve beklentiler iyice yükseldi. Ancak İspanya'da Enes, henüz beklediğimiz patlamayı gerçekleştiremedi ve son olarak kiralandığı Valladolid'de bu sezon 26 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Kendini sürekli geliştirmeyi hedefleyen, sadece futbolda değil hayatta da bilgi birikimi oluşturmaya çalışan Enes Ünal, umarız sadece bir 'duraklama' dönemindedir. 22 yaşındaki oyuncu, bu yaz Villarreal'e geri dönecek ancak takımda kalma ihtimali yine düşük, tekrardan kiralanacaktır.

'İrfan Can'ın hedefi Avrupa'ya gitmek'
Çorum'da doğan İrfan Can, Ankara'da büyüdü ve Gençlerbirliği'nde yetiştikten sonra 2017'de kanat oyuncusu olarak geldiği Başakşehir'de, Abdullah Avcı'nın eğitiminden geçerek 'modern bir orta saha'ya dönüşmeyi başardı. Oyunun iki yönünde de katkı sağlamayı başaran 24 yaşındaki oyuncu, belki her şeyi kusursuz yapamıyor ama en azından yapabiliyor. Bu da onun Avrupa'nın yetenek avcıları tarafından fark edilmesini sağlıyor. İstanbul'un 3 büyük takımı istese de, İrfan Can'ın hedefi Avrupa'ya gitmek. Milli oyuncuyu, yaz aylarının ardından İtalya'da görebiliriz.

'Mourinho Zeki'yi istiyor'
Dünya futbolunda 'bek' yetiştirme konusunda sorunların yaşandığı bu dönemde, Mehmet Zeki Çelik bizim için büyük bir armağan oldu diyebiliriz. Futbolcu izleme konusunda çok geniş bir ağa sahip olan Lille, 23 yaşındaki oyuncuyu 2. Lig'de oynarken İstanbulspor'dan 2,5 milyon euroya aldı ve bizim Mehmet de 'Eyyy Türkiye'nin büyükleri, beni nasıl görmediniz' dercesine istikrarlı ve sağlam bir performans sergilemeyi başardı. Lille artık ona küçük gelmeye başladı. Mourinho milli oyuncumuzu Tottenham'a istiyor ve Mourinho, istediği zaman alır.