Vali Şentürk, Tarım İşçileriyle Bir Araya Geldi
Bilecik Valisi Bilal Şentürk, küçük Antalya diye adlandıran Söğüt ve İnhisar ilçelerinde serada ve arazide kapsamlı incelemede bulundu.

Kaynak suyu sıcaklığı 38 derece olan hamamda inceleme
Daha sonra beraberindekilerle birlikte Çaltı köyünde kaynak suyu sıcaklığı 38 derece olan hamamda incelemede bulunan ve köy muhtarı Osman Akçe ve işletmecisinden bilgi alan Vali Şentürk, hamamın çevresinde yapılması planlanan çalışmaları yerinde görerek değerlendirmelerde bulundu.
Yeni hal binası yapılması planlanan arazide inceleme
Yakacık köyünde köy muhtarlığı tarafından tarım işçilerine tahsis edilecek hal binası ve yeni hal binası yapılması planlanan arazide incelemede bulunarak köy muhtarı Hüseyin Yıldırım’dan bilgi alan Vali Şentürk, buradan İnhisar ilçesine geçti. Vali Şentürk, İnhisar ilçe girişinde tarım işçilerini kaldıkları çadırda Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Kepez ile birlikte ziyaret ederek, Tarpak köyünde halk dilinde ’Kıbrıs adası’ olarak bilinen Sakarya Nehri’ni arazilerine bağlayan köprüde de incelemede bulundu ve köprüde çalışma yapılması talimatını verdi.
