Malatyalı Kuaförler İşbaşı Yaptı
Korona virüsün Türkiye’de görülmesi ile birlikte tedbir amaçlı kapatılan kuaför ve güzellik salonları yaklaşık 2 ay sonra yeniden açıldı. Malatya’da da bir esnaf, işyerlerinin yeniden açılması nedeniyle dilediği adağı yerine getirerek işyerini adağını keserek açtı.

Malatyalı Kuaför Erken Aktaş da, işyerlerinin tekrar açılması ile birlikte önceden dilediği adağı yerine getirdi. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş’ın da katılımı ile adağını yerine getiren Aktaş, işyerini koyun keserek açmış oldu.
Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirten Kuaför Aktaş, “Kuaförler olarak zor günler geçirdik, 53 gün boyunca. Bu salgın bitmedi ama hafifledi, ülke olarak çok başarılı bir pandemi süreci geçirirdik. Adağımızı yerine getirdik çok şükür. Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve tüm sağlıkçılara teşekkür ediyoruz” dedi.
