Survivor Aycan Yanaç aldatıldı mı?

Ünlüler takımında yer alan ve adından söz ettirmeyi başaran Aycan Yanaç sosyal medyada gündem oldu. Milli futbolcunun arkadaşı ile şifreli konuşmasının ardından gözler kendisine çevrilirken programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı bu durumu çözeceğini ifade etti.

Survivor Aycan Yanaç aldatıldı mı?
Survivor Aycan Yanaç aldatıldı mı?
Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2020'ye damgasını vuracak bir olay yaşandı. Survivor Aycan'ın iletişim ödülünde arkadaşı ile şifreli konuşmasının ardından konuya yönelik araştırmalar başladı. Acun Ilıcalı, Aycan'ı mutsuz gördüğünü ve iletişim ödülünde dışarıdan aldığı bilgi doğrultusunda moralinin bozuk olduğunu ifade etti. Bunun üzerine konuşmalar incelemeye alındı ve tüm detaylar ortaya çıktı. Hal böyle olunca Aycan Yanaç kimdir, Survivor Aycan Yanaç'ın sevgilisi kimdir şeklindeki soruların yanıtları merak edilmeye başlandı.

Buna göre; Aycan Yanaç aldatıldı mı? AYÖ şifreli mesaj ne anlama geliyor?

'KADER AĞLARINI ÖRDÜ'

Ilıcalı'nın Aycan Yanaç'ın 2 hafta önceki iletişim ödülünde arkadaşıyla olan şifreli konuşmasını paylaşması ilginç anlara sahne oldu. Acun llıcalı konseyde yaptığı konuşmada, Aycan'ın arkadaşıyla yaptığı şifreli konuşmayı açıkladı. Aycan'dan da izin alarak açıklama yaptığını söyleyen Ilıcalı şunları söyledi: 'Aycan'ın moralsiz olduğunu hissettim. Konseyde Aycan'a sordum. 'Bir haber aldım' dedi. 'Bizden ve yarışmacılardan alamazsın bu nasıl bir haber?' dedim. Bir hafta önceki iletişim ödülünde kaybettiğini öğrendik ve iki hafta önceye döndük. Aycan o zaman iletişimi kazanmıştı. Aycan her zamanki gibi bu ödülün de mutluluğuyla iletişim noktasına doğru yola çıktı. İstanbul'da ve Almanya'da bıraktığı arkadaşlarıyla güzel bir sohbet yapacağını düşündü ama kader ağlarını ördü.'

'BİLGİYİ ÖYLE BİR VERKİ SADECE BEN ANLAYAYIM'


Aycan bundan aylar önce Survivor'a giderken çok yakın bir arkadaşıyla görüştü ve bir iletişim ödülü olduğu zaman belli konularda kendisine bilgi vermesini istedi. Ancak Aycan 'O bilgiyi öyle ver ki sadece sen ve ben anlayalım' dedi. Aycan'ın arkadaşının adı Asena idi. Asena ve Aycan bu gizliliğe yemin ederek vedalaştılar ve Aycan Survivor'a doğru yola çıktı. Survivor macerasının tam ortasında ise beklenen gün geldi. Aycan ve Asena'nın konuşma hakkı doğmuştu. Ama bu grup konuşması olduğu için 3 değişik arkadaşı daha bu gruba dahil olmuştu. Aycan heyecanlı bir şekilde yazışmaya başladı. Arkadaşları gerekli gereksiz 'Sen çok iyisin, süpersin' diye konuşurken Aycan'ın aklı o sırada başka bir yerdeydi. Onun tek merak ettiği konu ve konuşmak istediği tek kişi vardı aslında. Aycan beklenen konuya girdi. Aycan'ın sorusu 'ne haber?' idi. '

'BÜTÜN ŞİFREYİ VERDİ'

Asena beklenen cevabı aldı ve 3 harfi yazdı. Bu aralarındaki şifreydi. Aycan bundan bizim anladığımızın belki yüz katını anladı. O üç harf 'a, y ve ö' idi. Asene 'a, y ve ö' yazdığı zaman Aycan'dan cevap 'Bebe hatırladım' oldu. Asena 'Biz bize yeteriz değil mi?' diyerek bütün şifreyi verdi'Acun Ilıcalı, açıklamasıyla şaşkına dönen Aycan ise ne diyeceğini bilemeyince gülümsemekle yetindi.

Survivor Aycan Yanaç aldatıldı mı?

AYCAN YANAÇ ALDATILDI MI?

Survivor 2020'nin 25 Nisan'da gerçekleşen ada konseyinde Acun Ilıcalı ve Aycan Yanaç arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Acun Ilıcalı, moralini bozuk görüyorum diye sözü Aycan'a bıraktı. Aycan, kısa bir süre önce kötü bir haber aldığını ama bunu oyunlara yansıtmamaya çalıştığını söyledi. Acun Ilıcalı ise bu haberi gizlice alamayacağını, kazanılan iletişim oyununda bu konuşmanın geçtiğini, bu olayı çözeceğini söyledi. Aycan ise buna karşılık şifreli konuştuklarını, anlayamayacağını iddia etti. Aycan'ın iletişim ödülündeki şifreli mesajının da AYÖ harfleri olduğu ortaya çıktı. Bu 3 harf ardından Aycan Yanaç'ın aldatıldığı iddiaları gündeme geldi. Özel hayatıyla ilgili çok fazla bilgi vermeyen Aycan Yanaç'ın sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

BİR İDDİA ORTAYA ATILDI!

Aycan'ın Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Okan Turp'a bazı hisler beslediği ve genç futbolcunun nişanlanma haberini alınca bir hayli üzüldüğü öğrenildi.


Survivor Aycan Yanaç aldatıldı mı?



Okan Turp kısa zaman önce Alessa Reule ile nişanlandı.

AYCAN YANAÇ KİMDİR?


Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya'nın Nünberg şehrinde dünyaya geldi. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Futbola Nünberg'le başlayan Aycan Yanaç, kariyerine daha sonra Köln'de devam etti.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer aldı

7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrıldı.

Survivor 2020 sezonunun ünlüler kadrosunda yer alacak olan Aycan Yanaç, iddasını şu sözlerle ortaya koydu: 'Almanya'da futbolda adımı konuşturdum. Türk milli takımında ter döktüm. Şimdi kendimi Survivor'da kanıtlamaya geliyorum.'