Muhalefetin yalanları ortaya çıktı!

Türkiye Cumhuriyeti’nin İsveç’ten COVİD-19 hastasını başarılı bir operasyonla getirmesi muhalefet partilerini çılgına çevirdi. Muhalefetin milletvekilleri yalana başvurup başarıyı perdelemeye çalışırken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz’da sosyal medya üzerinden ‘Bakanın köylüsü çıktı, milyoner çıktı, parti üyesi çıktı. COVİD-19 hastası da çıkmadı kardiyoloji servisinde yatıyor’ paylaşımında bulunarak propaganda yapmaya çalıştı. CHP’li Engin Özkoç da İsveç’ten hasta getirme operasyonun kurgu olduğunu iddia ederek herkesi hayrette bıraktı.

Muhalefetin yalanları ortaya çıktı!
Muhalefetin yalanları ortaya çıktı!
İsveç'te yaşayan Emrullah Gülüşken, korona virüse yakalanmasına rağmen hastaneye kabul edilmedi. Kızı Leyla, dünyanın en müreffeh ülkelerinden biri olan İsveç'in adeta ölüme terk ettiği babası için Türkiye'den yardım istedi.

Sağlık Bakanı Koca 'Sevgili Leyla, sesini duyduk, geliyoruz' yanıtını verdi. Gülüşken ailesi 8 saatlik operasyonla yurda getirildi. Türkiye'nin dünyanın her köşesinde bulunan vatandaşının yardım çağrısına koşmasına tüm dünya hayranlıkla bakarken, muhalefet partileri başarıyı karalamak için tüm gücüyle saldırmaya devam ediyor. Bu sırada yalana başvurarak kamuoyunu aldatmayı tercih ediyorlar.

Muhalefetin yalanları ortaya çıktı!

MUHALEFET PARTİLERİ BAŞARIYI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTI

Önce CHP'nin yayın organı TELE1'de İsveç'ten yapılan yardım çağrısının kurgu olduğu daha sonra getirilen hastanın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın köylüsü olduğu yalanı ortaya atıldı. İsveç'ten getirilen hastanın Batmanlı olduğu ortaya çıkınca bu kez parti mensupları sosyal medya üzerinden kara propaganda çalışmasına başladı.

Muhalefetin yalanları ortaya çıktı!

KARA PROPAGANDAYA BAŞLADILAR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunarak İsveç'ten getirilen COVİD-19 hastasının gerçekte hasta olmadığını ve Ak Parti tarafından tasarlandığı yalanını paylaştı. Yılmaz'ın paylaşımı şu şekilde: 'İsveç'ten Türk vatandaşımızı ambulans uçakla Türkiye'ye getirdik...Adam çifte vatandaş çıktı, Bakanın köylüsü çıktı, milyoner çıktı, parti üyesi çıktı. Covit 19 hastası da çıkmadı kardiyoloji servisinde yatıyor.'

Muhalefetin yalanları ortaya çıktı!


Muhalefetin yalanları ortaya çıktı!
Diğer taraftan CHP'li Engin Özkoç'da sosyal medyadan paylaştığı mesajda, 'İsveç'tem hasta getirme olayı da yalan-kurgu çıktı'mesajı paylaşmıştı.
CHP'li Engin Özkoç da İsveç'ten hasta getirme operasyonun kurgu olduğunu iddia ederek herkesi hayrette bıraktı.