İzmir'in Göbeğinde Belgesellik Görüntüler
Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle caddelerin hayvanlara kaldığı İzmir’in Konak ilçesinde, bir martının ölü güvercini yemesi ve diğer hayvanların mücadelesi belgesellik görüntüler oluşturdu.

Karga ve kedi yaklaşmaya çalıştı, martı izin vermedi
Martının leşin başından ayrılmasından sonra Basmane Tren Garı’nın duvarında bulunan ve olayı izleyen karga durumu fırsat bilerek güvercinin başına gitti. Ölü güvercine karganın yaklaştığını gören martı, tekrar gelerek kargayı kovaladı. Caddenin karşı kaldırımın bulunan bir kedi ise ölü güvercine yaklaşmaya çalışsa da martıdan korkarak geri döndü. Karnını doyuran martı daha sonra kanat çırparak uzaklaştı.
Tüm bu görüntüler, yasağın son gününde aç kalan hayvanların birbiriyle mücadelesini gözler önüne serdi, belgesellik görüntüler oluşturdu.
