Kaan Sarıaydın'dan çarpıcı açıklamalar!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Her Açıdan programına konuk olan Kaan Sarıaydın , Bu yıl insanlığı gıda krizinin beklediğini iddia etti.

Kaan Sarıaydın'dan çarpıcı açıklamalar!
Beyaz Tv'de yayınlanan moderatörlüğünü Ferda Yıldırım'ın yaptığı Her Açıdan programına dün girişimci lider Kaan  Sarıaydın konuk oldu.

Koronavirüs, insanları neleri n beklediği, yaşanacak sıkıntıları ele alan Ferda Yıldırım Kaan Sarıaydın ve Hamza Yardımcıoğlu ile vatandaşın merakını gideren bir yayın gerçekleştirdi.

Ferda Yıldırım'ın sorularını cevaplayan Sarıaydın, bu yıl yaşanacak sıkıntılara değindi. Kaan Sarıaydın koronavirüsten kaynaklı bu yıl dünya genelinde büyük sıkıntıların yaşanacağına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Programda virüsün neden olacağı sıkıntıların başında gıda kıtlığı yaşanacağını belirten Sarıaydın, 'Açlık bekliyorum, fakir ülkelerde ayaklanmalara sebep olacak, özellikle su ve gıda kıtlığı yaşanacak' dedi. Sözlerine ' Bu yıl insanlığı gıda krizi bekliyor' diyerek devam eden Sarıaydın programda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.