CHP'li İBB halk sağlığını hiçe saymaya devam ediyor

Yine Ekrem İmamoğlu yine korona tedbirsizliği! Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığını yaptığı İBB tarafından yönetilmekte olan Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde de tıpkı otobüslerde olduğu gibi koronavirüs önlemlerine uyulmuyor. Halde çalışan yaklaşık 3 bin 500 kişinin maske kullanmadığı görüldü.

CHP'li İBB halk sağlığını hiçe saymaya devam ediyor
CHP'li İBB halk sağlığını hiçe saymaya devam ediyor
Avrupa'nın en büyük ve modern su ürünleri hali olarak bilinen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden İSYON tarafından işletmeciliği yapılan Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde koronavirüs önlemlerine uyulmadığı ortaya çıktı.

Halde çalışanlar ve vatandaşlar maske kullanmıyor

Görüntülerde; 3 bin 500 kişinin çalıştığı Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının maske kullanmadığı açıkça görülüyor. Çalışanların yakın sosyal mesafe kuralına uymaması, vatandaşların da maske takmaması dikkat çekiyor.

İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi ekiplerinin Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde denetim yapması isteniyor.

CHP'li İBB halk sağlığını hiçe saymaya devam ediyor

400 bin metrekare alana kurulu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Yönetim Yenileme AŞ (İSYON); Avrupa'nın en büyük su ürünleri tesisi olan Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin işletmeciliğini yapıyor. Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin 400 bin m² alana kurulu olduğu ve 400 ton/gün ürün kapasitesiyle çalıştığı ifade ediliyor.

CHP'li İBB halk sağlığını hiçe saymaya devam ediyor

CHP PM üyesi Günaydın Ankara'dan İstanbul'daki şirketi yönetiyor


CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, eski Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.'nin (İSYÖN) yönetim kurulu başkanlığına getirildi.

Birinci derece imza yetkisine sahip olan Günaydın, başkanlığa devam ediyor. İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.'nin 8 Kasım 2019 tarihli son yönetim kurulu kararı, 25 Ekim 2019 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak resmileşti.

Söz konusu yönetim kurulu kararında, 27 Ağustos 2019 tarihinde, şirketin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Mahir Polat'ın görevinin sona erdiği, yerine Gökhan Günaydın getirildiği belirtildi.

Gökhan Günaydın ile ilgili olarak yönetim kurulu kararında şöyle denildi: 'Ankara/Gölbaşı adresinde ikamet eden, Gökhan Günaydın, (…) (Yönetim Kurulu Başkanı/1.Derece imza) Temsile Yetkili olarak seçilmiştir. Yetki Şekli: (Mustafa Bolat, Sabri Çakıroğlu)'den herhangi birisiyle müştereken temsile yetkilidir.'