Kadınlara Online Terapi
İçel’in Erdemli ilçesindeki Kadın Danışma Merkezi tarafından kadınlara verilen bireysel terapi hizmeti korona virüs önlemleri kapsamında artık online olarak devam ettirilecek.

Başlatılan online terapiyle ilgili bilgi veren Kadın Danışma Merkezi psikologlarından Sevim Sari, "Yaklaşık 2.5 senedir devam eden Erdemli Belediyesi Kadın Danışma Merkezimizde kadınlara ücretsiz psikolojik destek hizmeti vermekteydik. Salgın sürecinde psikolojik sıkıntılarıyla başa çıkmakta daha fazla zorluk yaşayan kadınlarımıza destek olabilmek için online terapi sürecini başlattık. Bu süreçte inanıyoruz ki evde kalan kadınlarımıza destek olacağız. Ve bu süreci psikolojik olarak en az hasarla atlatmalarını sağlayacağız" dedi.
Günde karşılıklı 10 kişiye verilen bireysel terapi hizmetinin online hizmetle iki katına çıkması bekleniyor. Verilen terapi ise yaklaşık 1 saat sürüyor.
