HDP Önündeki Evlat Nöbetine Bir Aile Daha Katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı.

Anne Hediye Kurt, oğlu Bayram’ın 2015 yılında Marmara Üniversitesi maliye bölümü 3’üncü sınıf öğrencisiyken kandırılarak dağa kaçırıldığını söyledi.
Kurt, "Sadece bir kere telefon aldık. O da fazla konuşmadı. Dedi ki, ‘ben bir yerdeyim, beni merak etmeyin’ sadece bunları dedi.
HDP kaçırdı. HDP aracılığıyla dağa mı götürüldü, nereye götürüldüyse bilmiyoruz. Aileleri görüp de geldim. En son çaremiz burasıydı. Bu anneler buraya geldiği zaman psikolojik rahatsızlığım başladı, düzeldim geldim. Bayram, annem neredeysen gel. Bizi perişan ettin. Bizi sırtımızdan vurdun. Çık gel, hiç kimsenin umurunda değilsin" dedi.
