Antalya'da 'Kısıtlama Cezası' Gerginliği
Antalya’da temaslı olduğu gerekçesiyle karantinada olup sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan iki kişiye polis tarafından ceza kesildi. Çıkan kargaşada bir polis aracının camı, atılan bir taşla kırıldı.

Bölgeye takviye istenmesi üzerine diğer ekipler de olay yerine geldi. Ekipler, kalabalığı evlerine gitmesi konusunda uyarırken, kim tarafından atıldığı belli olmayan bir taş, ekip otosunun camını kırdı.
Olay sonrası İ. G., Çocuk Şube ekiplerince ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, her iki kişiye de kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150’şer lira para cezası uygulandı.
Ekiplerle, ceza yiyenlerinin yakınları arasındaki o kargaşa anlarıysa çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
