Adıyaman'da Eğitime Hayırsever Desteği

Adıyaman'da hayırsever iş insanı Abdullah Tutak tarafından yaptırılacak 8 derslikli ilkokulun protokolü imzalandı.

Vetal AŞ firması tarafından Leyla-Hasan Tutak adına Malazgirt Mahallesi'nde yaptırılacak okulun protokolü, Vali Mahmut Çuhadar ve firma sahibi Abdullah Tutak tarafından yapıldı.

Vali Çuhadar, gazetecilere yaptığı açıklamada, devlet millet iş birliğinin özellikle eğitim çalışmalarında son derece önem arz ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bugün hayırsever işadamımız Abdullah Tutak'ın anne ve babası Leyla-Hasan Tutak adına il merkezimizde yapılacak 8 derslikli ilkokulun protokolü için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Her zaman belirtiğimiz gibi eğitime ve insana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Protokolünü imzaladığımız bu okulda yetişecek öğrencilerimizin Türkiye'nin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Abdullah Bey'in ülkemizde eğitimin uzaktan yapıldığı bugünlerde eğitime verdikleri destek çok anlamlı ve önemlidir. Kıymetli hayırseverimizin rahmetli anne ve babasının adının yaşatılacağı bu okulda nice başarılı gençlerimizin, evlatlarımızın, yetişeceğine inanıyorum."

Firma sahibi Tutak da Vali Mahmut Çuhadar'ın teşvik ve destekleriyle Adıyaman'da eğitim öğretime katkıda bulunmaktan duyduğu mutluluğu belirtti.

Kaynak: AA