CHP'li başkana 3 ayrı suçlama!

CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve şoförü Barış Mete hakkında, kız arkadaşıyla tatile giden Murat Çağlar Özbakır adlı vatandaşı trafik tartışması sırasında hakaret ve tehdit ederek aracına zarar verdikleri iddiasıyla iddianame düzenlendi. Cumhuriyet Savcısının, 'birden fazla kişi ile tehdit', 'hakaret' ve 'mala zarar verme' suçlarından ceza talebiyle Fethiye Asliye Ceza Mahkemesi'ne sunduğu iddianamede, CHP'li Başkanın, "Seni Fethiye'ye gömeceğim" sözleri de yer aldı.

CHP'li başkana 3 ayrı suçlama!
CHP'li başkana 3 ayrı suçlama!
Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Fethiye Belediyesi başkanı olan Alim Karaca, trafikte tartıştığı kişinin aracını tekmeleyip hakaretler savurması üzerine vatandaş, şikayetçi oldu. Başkan Karaca ve şoförü hakkındaki hazırlanan iddianame, Fethiye Asliye Ceza Mahkemesine sunuldu.

Tatil için kız arkadaşıyla birlikte Fethiye'ye giden Murat Çağlar Özbakır, trafikte seyir halindeyken Barış Mete idaresindeki Fethiye Belediye Başkanı Ali Karaca'yı taşıyan araçtan yapılan selektör ile birlikte küfür ve hakaretlere maruz kalmıştı. CHP'li Belediye Başkanı Karaca, ayrıca Özbakır'ın aracına da hasar vermişti.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDA HAKKINDA 3 SUÇTAN İDDİANAME HAZIRLANDI

Özbakır'ın küfür ve hakaretlere tepki göstermesinin üzerine araçtan inen CHP'li Başkan Karaca ve şoförü Mete, içinde Özbakır'ın kız arkadaşının da bulunduğu aracı tekmelemeyerek hasar vermişti. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde Başkan ve şoförünün olay yerinden uzaklaşmaya çalışan mağdurun peşinden gittikleri ve araca hasar verdikleri de görülmüştü. Görüntü kayıtlarına da yer verilen iddianamede olay detaylarıyla anlatıldı.

'BEN BELEDİYE BAŞKANIYIM, NİYE KENARA ÇEKMİYORSUN'

Özbakır'ın iddianameye yansıyan ifadesinde; Çarşı caddesindeki kırmızı ışıkta yanında duran aracın arka camından 'Niye yol vermiyorsun, ben belediye başkanıyım, niye kenara çekilmiyorsun' denilerek ağır küfürler savruldu.

'SENİ FETHİYE'YE GÖMECEĞİM'

Başkan ve şoförünün kendi araçlarından inerek Özbakır'a ait araca zarar vermesi üzerine Özbakır, aracının kapısını kapatıp yoluna devam etti. Ancak Belediye Başkanı Karaca ve şoförü, Özbakır'ın peşinden koşup galiz küfürlerin yanı sıra 'Seni Fethiye'ye gömeceğim' şeklinde tehdit etti.  

'ÖLDÜRECEĞİM SENİ BURADA'

Karaca ve şoförü ile Özbakır, Ali Gaffar Okkan Caddesi üzerinde tekrar yan yana geldi. Yine araçlarından inen Karaca ve Mete, Özbakır'ın aracına yeniden saldırdı. Özbakır, burada da Karaca'nın yine galiz küfürleri ve 'Seni Fethiye'den çıkartmayacağım' şeklindeki tehditlerine maruz kaldı. Şoför Barış Mete de 'Öldüreceğim seni burada' diye tehdit ederken Özbakır ve kız arkadaşı aracın içinde adeta mahsur kaldı.

Olayın akabinde emniyete giden Özbakır'ın şikâyeti üzerine başlayan Karaca ve şoförü hakkında yürütülen soruşturma doğrultusunda iddianame tamamlandı. İddianamede, Karaca'nın 'birden fazla kişi ile tehdit', 'hakaret' ve 'mala zarar verme', şoförü Mete'nin ise 'birden fazla kişi ile tehdit ve 'mala zarar verme' suçlarından yargılanması talep edildi.