PTT'den 180. Müşteriye Hediye

Bayburt'ta PTT'nin 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 180'inci müşteriye hediye verildi.

PTT Bayburt Başmüdürlüğünce, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla merkez şubesinde gişe işlemi yaptıran 180'inci müşteri Hicret Öksüz'e çeşitli hediyeler verildi.

PTT Başmüdür Vekili Recep Oruç, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en köklü kurumları arasında yer alan PTT'nin kuruluş yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımları, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırmayı sürdürdüklerini belirten Oruç, Türkiye'nin en köklü kurumları arasında yer alarak posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkeye hizmet etmeyi sürdürdüklerini aktardı.

Tüketicinin daima yanında olan, gücünü tüketiciden alan bir yaklaşımla, 43 bini aşkın çalışan ve 5 bini aşkın hizmet noktası sayesinde "gidilmeyen yere gitmek", "olunmayan yerde olmak" ilkesini Türkiye'nin her köşesinde hayata geçirdiklerinin altını çizen Oruç, "Hizmetlerimizi teknolojik altyapımızla güçlendirirken aynı zamanda yurt içi pazarda rekabetin getirdiği avantajımızı sürdürüyor diğer yandan da uluslararası faaliyetlerle kurumumuzu bir adım öteye taşıyoruz." dedi.

Kaynak: AA