Karamürsel'de Altyapı Ve Üstyapı Çalışmaları Sürüyor
Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda yoğun mesai harcayan ekipler, alt ve üstyapı imalatlarını eşgüdümlü olarak gerçekleştiriyor.

Battı-çıktının tüneli 19 metre genişliğinde 290 metre uzunluğunda olacak. Proje kapsamında 1600 metre çift anayol, 900 metre güney, 900 metre kuzey olmak üzere 2 yan yol, 310 metre bağlantı yolu olmak üzere 3 bin 700 metre toplam yol olacak. Tamamlanmasının ardından bölgenin trafik yükünü büyük ölçüde azaltacak olan projenin kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor.
Kentin trafik yükünü azaltmak için tüm ilçelerde alt ve üstyapı çalışmaları için seferber olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir halkının mağdur olmaması için başlanan projeleri kısa sürede tamamlıyor. Özellikle İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Alemdar Caddesi’ni kısa sürede toplayarak takdir toplayan Büyükşehir ekipleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Hemen Bitirin” talimatını tüm projelerde uyguluyor.
