Başkan Tütüncü Açıklaması 'Yeşil Belediyeciliğe Devam'
Kepez’in semt parklarını gezen Başkan Tütüncü, bugüne kadar ilçeye 3 milyon metre karenin üzerinde yeşil alan kazandırdıklarını belirterek, “Yeşil belediyeciliğe devam” dedi.

"Kepez’e nitelikli yeşil alanlar"
Kepez’in ‘Yeşil Seferberliği’nin yaklaşık 3 aydır büyük bir hızla devam ettiğine değinen Tütüncü, “Kepez’e yeni ağaçlar dikiyoruz, yeni yeşil alanlar oluşturuyoruz. Bütün bu çabamızdaki gayemiz, hemşehrilerimizi daha çevreci bir ortamda yaşatmak istiyoruz. Kepez yeşile çok büyük önem veriyor. Bugüne kadar 3 milyon metrekarenin üzerinde yeşil alan ürettik. İnşallah bu çabalarımızla ve gayretlerimizle birlikte çok daha geniş yeşil alanlarımız olacak. Ama bundan çok daha önemlisi çok daha nitelikli, kaliteli yeşil alanlarımız olacak. Kepez’de yeşil belediyeciliğe devam” ifadelerinde bulundu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye gezi sırasında Park ve Bahçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Park Bahçeler Müdür Vekili Muhammed Ahmet Demirtaş eşlik etti.
