Hareket Şenliği Çocukları 'Hareket'e Çağırıyor
Çocukların spor yoluyla sağlıklı büyümelerine ve gelişim göstermelerine katkı sağlamayı hedefleyen ’Allianz Motto Hareket Şenliği’, 29 Eylül tarihinde 14.00-18.00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Kalamış Spor Merkezi’nde düzenlenecek.

Bugüne kadar 652 çocuğun gelişimine katkıda bulunuldu
Sosyal sorumluluk programı Allianz Motto Hareket’inin, 7-12 yaş grubundaki çocukların hareket ve spor yoluyla sağlıklı büyümelerine ve gelişim göstermelerine katkı sağlamayı hedeflediği bildirildi.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Koruncuk Vakfı ve Ege Çağdaş Eğitim Vakfı işbirliğiyle çocuklara yönelik sınıf içi ve sınıf dışı eğitim modüllerinin uygulandığı programın, halka açık düzenlenen şenliklerle de desteklendiği aktarıldı. Sosyal sorumluluk programı kapsamında, Ağustos 2018’den bu yana 652 çocuğun gelişimine katkıda bulunulduğu belirtildi.
