Babasını Defalarca Kez Bıçakladı
İstanbul’un Maltepe ilçesinde bulunan bir apartman dairesinde baba oğlun tartışması korkunç bir cinayetle sona erdi. Babasını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki çocuk gözaltına alındı.

GÖRGÜ TANIĞI: BABASI KANLAR İÇİNDE YATIYORDU
Cinayetle sonuçlanan tartışmanın yaşandığı dairenin üst katında yaşayan ve talihsiz adamı kanlar içinde görüp polis ile sağlık ekiplerine haber veren görgü tanığı Recep Pulat, yaşananları şöyle anlattı, “Olay şöyle ben üst komşularıyım zaten akşam 9 civarı falandı, komşularımız zaten dünde bir tartışmışlardı sesler falan geldi yine tartışıyorlar galiba dedim ben de aşağıya indim hemen, bir komşumuz daha vardı kapının önünde. Kapıya falan vurduk ‘aç kapıyı kardeşim’ diye çocuğu da çok iyi tanıyorum babasını da çok mütavazi insanlar zaten. Çaldık kapıyı, baya tartışma sesleri geliyordu, sonra ses durdu, beş dakika falan sessizlik oldu. Çocuk seslendi bize ‘Ambulans çağırın’ diye, ben de Akın ismi ‘Akın iyi misin kardeşim’ dedim ‘İyiyim abi’ dedi, ‘Baban iyi mi kardeşim’ dedim, ‘Babam da iyi, ambulans gelince kapıyı açacağım’ dedi, ‘Tamam’ dedim, tahmin edemezsin babasını bıçakladığını, tartışma falan olmuştur kapısını bir yere vurmuştur falan dedik, ‘aç kapıyı kardeşim yardım edeceğimiz bir şey varsa yardım edelim’ dedik, ‘yok abi ambulans gelsin, öyle açarız kapıyı’ dedi.
Hemen orada ambulansı aradım, ambulans beş on dakika sonra geldiğinde açtı kapıyı çocuk kanlar içindeydi, babası yerde yatıyordu, şoktayız hala. Babası binanın en sakin en mütavazi, adliyede çalışıyordu babası zaten çok beyefendi bir insandı, çocukta aynı şekilde efendi bir insan fakat akli dengesinde sorun vardı. Çocuk akşama kadar evde tek başına duruyordu öyle söyleyeyim, engelli değildi sağlık açısından tespik edilememişti ama akli dengesinde sorun vardı.”
TALİHSİZ ADAMIN CANSIZ BEDENİ ADLİ TIP KURUMU’NA KALDIRILDI
Korkunç bir cinayetle yaşama veda eden Yusuf Başıgüzel’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken cenaze aracının etrafındaki yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.
