Ava, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oldu
Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, dün akşam yapılan atama ile Muğla’ya Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ise 2. Sınıf Emniyet Müdürü Erman Akkaya getirildi. 2017 yılının Ocak ayında ilçemizde göreve başlayan ve bu süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, dün akşam yapılan atama Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Personeli ile vedalaşan ve bir mesaj yayınlayan Ava, “2 yıl 8 ay boyunca yapmış olduğum görevde ‘iş disiplini, yeteneği, çalışkanlığı, kısacası liyakat’ dışında kimsenin inancına mezhebine siyasi görüşüne memleketine bakmadım. Becerebildiğim kadar adil olmaya çalıştım. Hatasız, kusursuz olmak Allah’a mahsustur. Hatalarım kusurlarım olmuştur. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum, belki bir gün yine bir yerlerde karşılaşırız. Bizler bu devletin memurlarıyız, istediğimiz yerde değil verilen yerde, verilen görevi yaparız. Hepinize kazasız, belasız hayırlı görevler, ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu uzun ömürler dilerim" diyerek personelinden hellallik diledi.
Aslen Manisa’nın Akhisar ilçesi doğumlu olan Ava, 2015 yılında Muğla’da göreve başlamış, bu süre zarfında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapmıştı. İlçemizdeki görev süresi boyunca, makamına gelen her bireye sıcakkanlı, güler yüzlü yaklaşımı ile Milas’ta sevilen, birlikte görev yaptığı arkadaşlarıyla sıcak ilişkiler içerisinde olması nedeniyle emniyet mensupları arasında sevilen ve saygı duyulan Ava, Milas halkının gönlünde taht kurdu.
