Soma'ya 48 Bin Metrekarelik Mesire Alanı

Manisa’nın Soma ilçesi Sevişler Baraj Göleti kıyısındaki 48 bin metrekarelik mesire alanı yapılıyor.

Soma'daki Sevişler Baraj Göleti kıyısında yer alan 48 bin metrekarelik alana mesire alanı yapılıyor.

Soma Belediyesi Başkanı Ali Tulup’un seçim vaatleri arasında yer alan Sevişler Mesiri Alanı için 48 bin metrekarelik alanda çalışmalar hızla sürüyor.

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, yaptığı açıklamada halkın nefes alabileceği ve aileleri ile kaliteli vakit geçirebilecekleri ortamlar oluşturmaya çalıştıklarını, Sevişler mesire alanında tüm alanı çevreleyen yürüyüş yolu, 80 metrekarelik alana oturtulmuş 5’li spor alanları, 450 metrekarelik çocuk oyun alanı içerisine 240 metrekarelik kauçuk zemin üzerine kurulu oyun grubu, 40 tanesi fiber çatılı olmak üzere toplam 80 adet piknik masası ve bu piknik masalarına ait özel barbekülerin yer alacağını duyurdu.

Ayrıca projenin, ahşap seyir terası, ahşap otobüs durağı ve yine ahşaptan mescit ve tuvaletleri ile modern bir sosyal yaşam alanı olarak doğaya uygun tasarlandığını belirten Başkan Tulup, "Alan içerisine yapılacak olan ahşap ve tesviye çalışmaları hızla devam etmekte. Çalışmaların tamamının kısa sürede bitirilip mesire alanının Soma halkının kullanımına açılması planlanıyor." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA